Despre noi

Centrul medical  MALP SRL MOINESTI este singura unitate privata de pe raza Municipiului Moinesti si a comunelor arondate care asigura asistenta medicala de specialitate.
     Cladirea a fost construita in anul 2005 si a fost conceputa ca un complex functional si arhitectonic, in care isi desfasoara activitatea urmatoarele sectii: Boli cronice, Spitalizare de zi, Centru de Hemodializa, Cabinet ambulatoriu  medicina interna si  Cabinet medicina de familie.

     In luna mai 2019 in cadrul unitatii sanitare a fost inaugurata o SALINA ARTIFICIALA, unde pacientii pot face haloterapie si cromoterapie.

   Certificari

     Clinica MALP SRL Moinesti  a obtinut certificatul de acreditare in anul 2012, iar in anul 2019 a obtinut reacreditarea ANMCS prin incadrarea in categoria a II-a de acreditare “Acreditat cu recomandari”.  Acreditarea unitatilor sanitare este în sine un proces foarte complex ce necesita, stabilirea unor categorii de acreditare a spitalelor, definirea si implementarea procedurilor, standardelor si metodologiei de acreditare, toate acestea având ca obiectiv final imbunatatirea calitatii serviciilor medicale spitalicesti din România.

     MALP SRL Moinesti are in acest moment implementat un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele ISO  9001:2015 pentru activitatile pe care le desfasoara.

Relatii contractuale

Clinica MALP se afla in relatii contractuale cu urmatorii parteneri

Informare COVID19

Informatii despre covid19